برای مشاوره با ما در ارتباط باشید

02166968003

امروزه کسب و کار‌های فراوانی پا به عرصه ظهور گذاشته‌اند. هر یک از انواع کسب و کار با توجه به زمینه فعالیت و تولید محصولات منحصر به فرد ویژگی‌های خاص خود را دارند. بدین جهت می‌بایست افراد برای راه‌اندازی هر یک از انواع کسب و کار تجاری و خانگی دوره‌های خاصی را بگذارنند و با کسب مهارت مشغول به فعالیت در زمینه شغلی مورد علافه‌شان شوند.

شما نیز اگر قصد راه‌اندازی کسب و کار و درآمدزایی دارید، باید با توجه به علاقه و زمینه فعالیت و همچنین مهارت‌های لازم و مرتبط با حوزه کاری فعالیت خود را کلید‌زده و شروع کنید. با توجه به گستردگی مشاغل موجود در ایران و جهان و همچنین انواع کسب و کار در مغازه و انواع کسب و کار خانگی، به بررسی بعضی از این مشاغل و روش‌های راه‌اندازی آن می‌پردازیم.

امید است با ارائه مطالب زیر بتوانیم گامی مؤثر در جهت معرفی انواع کسب و کار ایرانی و خارجی برداریم و شما عزیزان را بیش از پیش با انواع کسب و کار تجاری آشنا سازیم. با معرفی برخی از انواع کسب و کار همراه ما باشید.

دلایل انتخاب انواع کسب و کار چیست؟

به طور کلی دلایل مختلفی برای انتخاب انواع کسب و کار وجود دارد. که از بین آن می‌توان به بودجه یا توان مالی، مهارت‌های مختلف افراد، زمینه فعالیت، علایق و سلایق کاری و … اشاره کرد. به عنوان مثال بعضی از افراد به کار‌های سبک و به دور از فعالیت‌های یدی و بدنی علاقه دارند. از این رو تمایل دارند مشاغل اینترنتی و کار‌های از راه دور را برای کسب درآمد برگزینند.

از طرف دیگر عده زیادی هستند که دوست دارند با توجه به مهارت‌هایی که کسب کرده‌اند، مغازه راه‌اندازی کرده و مشغول به کسب درآمد شوند. عده دیگری نیز هستند که خواستار سرمایه‌گذاری بلندمدت و دیر بازده هستند.

از این رو با سرمایه‌گذاری در بازار بورس و اوراق بهادار یا نظایر آن درآمد کسب می‌کنند. با این توصیف می‌توان گفت انواع کسب و کار تجاری و خانگی زیادی وجود دارند و افراد از روش‌های مختلف می‌توانند مشغول به فعالیت شده و درآمدزایی کنند. با شما توصیه می‌کنیم اگر قصد راه‌اندازی یکی از انواع کسب و کار خانگی یا تجاری را دارید، حتماً علاقه و مهارت‌های خود را مدنظر قرار دهید. پیشنهاد می شود مقاله دیگر ما درباره استارت آپ خانگی را بخوانید.

انواع کسب و کار تجاری

در غیر اینصورت دیرتر به نتیجه خواهید رسید و یا موفقیت چندانی کسب نخواهید کرد. به عبارت دیگر می‌توان گفت لازمه موفقیت در انواع کسب و کار داشتن علاقه و تجربه کافی است.

ویژگی‌ های انواع کسب و کار

همان گونه که در ابتدا نیز به آن اشاره کردیم بعد از معرفی کسب و کار ، هر یک از انواع کسب و کار ویژگی و خصوصیات منحصر به فردی دارند. اما به لحاظ کلی در یک سری ویژگی‌ها با یکدیگر شباهت دارند. فقط میزان آن‌ها با یکدیگر متفاوت است و به نوعی کم و زیاد می‌شوند. عمده‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی‌های مشترک انواع کسب و کار تجاری اعم از مغازه و خانگی عبارتند از:

– خرید، فروش یا انتقال کالا و خدمات برای کسب درآمد
– معامله محصولات و خدمات در قالب انواع کسب و کار خانگی و مغازه
– تکرار معاملات به صورت مستمر با توجه به نیاز مشتری، به ویژه مشتریان ثابت
– بدست آوردن سود و در پی آن افزایش سرمایه و رونق انواع کسب و کار
– انجام فعالیت‌های اقتصادی با ریسک‌پذیری بالا با توجه به نوع کسب و کار

مقاله مرتبط:  8 مزیت بیزینس کوچینگ برای کسب و کار شما

انواع کسب و کار ایرانی و خارجی

بررسی‌های به عمل آمده در زمینه انواع کسب و کار ایرانی و خارجی نشان داده که مشاغل مختلفی در ایران و جهان وجود دارد. به طور کلی برخی از مهمترین انواع کسب و کار در ایران و جهان عبارتند از:

  • کسب و کار‌های خدماتی؛ نظیر خدمات اینترتی، نظافتی، نگهداری از تجهیزات و وسایل و …
  • کسب و کار‌های واسطه‌گری؛ مانند خرید و فروش ملک، خودرو و … به صورت شراکتی و درصدی
  • کسب و کار‌های کامپیوتری و اینترنتی؛ مثل خدمات کامپیوتری، کافی نت، خدمات تایپ، ترجمه، طراحی سایت، بازی، بیزنس کوچینگ، نرم‌افزار و …
  • کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات؛ نظیر طراحی، تولید و تعمیر انواع تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کسب و کار‌های تولیدی؛ مانند تولید کیف، کفش، اسباب بازی، قطعات و لوازم یدکی خودرو و …
  • کسب و کار‌های خانگی؛ مثل تولید جوراب، دستکش، تولید انواع پیچ، مهره و …
  • کسب و کار‌های روستایی، مانند پرورش انواع دام سبک و سنگین، پرورش ماهیان و دیگر آبزیان و …
  • کسب و کار‌های مالی و سرمایه‌گذاری به صورت کوتاه مدت و بلند مدت؛ نظیر خرید و فروش سهام در بازار سرمایه، خرید و فروش طلا، سکه بهار آزادی و …
  • کسب و کار‌های مرتبط با مدارس و دانشگاه‌ها؛ مانند نوشتن انواع مقاله، پروپوزال، پایان‌نامه، نوشتن جزوات آموزشی و کمک آموزشی و …
  • کسب و کار خانگی

یکی از انواع کسب و کار موجود در ایران و حتی خارج از کشور، کسب و کار خانگی است. بدین صورت که افراد با کسب مهارت و جمع‌آوری وسایل و تجهیزات موردنیاز کسب و کار خود را منزل راه‌اندازی می‌کنند. در این روش کسب و کار نیازی نیست از خانه خارج شوید و با فراهم نمودن مواد اولیه می‌توانید از درون منزل درآمد کسب نموده و سود قابل توجهی بدست‌آورید.

در این راستا بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری نظیر صندوق مهر امام رضا (علیه السلام) با همکاری سامانه مشاغل خانگی سعی بر این دارند تا با اعطای تسهیلات بانکی بتوانند مسیر رونق انواع کسب و کار خانگی را هموار سازند و شرایط مناسبی برای اشتغال زایی فراهم نمایند. پیشنهاد می شود با دوره آنلاین کوچینگ مجموعه ما آشنا شوید.

انواع کسب و کار در مغازه

  • کسب و کار اینترنتی

امروزه با توجه به گسترش تکنولوژی در حوزه فناوری اطلاعات و سهولت دسترسی به اینترنت در اقصی نقاط کشور و جهان موجب شده تا عده زیادی از افراد روی به سوی کار‌های اینترنتی بیاورند. از جمله کسب و کار‌های اینترنتی می‌توان به مشاغل دور کاری و اینترنتی نظیر تولیدکنندگان محتوای متنی، صوتی و تصویری و همچنین انجام تبلیغات در سایت‌ها و شبکه‌ های اجتماعی اشاره کرد.

کسب و کار‌های نظیر دیجی کالا وامثال این‌ها که شما نیز اگر توانایی کار به صورت غیرحضوری (از راه دور) و انجام فعالیت‌های اینترنتی و تبلیغات مجازی دارید، می‌توانید از این طریق مشغول به فعالیت شده و درآمد کسب کنید.

به غیر از این مورد، می‌توان به فعالیت کسب و کاری مانند اسنپ اشاره کرد. اسنپ یکی دیگر از فعالیت‌های اینترنتی از راه دور است که به راحتی برای جا به جایی مسافر با هزینه مقرون به صرفه‌تر طراحی شده است.

مقاله مرتبط:  26 تکنیک ناب برای فروش در بازاریابی شبکه‌ای

– کسب و کار مرتبط با طراحی و دکوراسیون داخلی و خارجی اماکن اداری، مسکونی و تجاری
امروزه صنعت ساختمان‌سازی دچار تحول و دگرگونی اساسی شده است. تا جایی که شاهد طراحی منحصر به فرد ساختمان‌های اداری و مسکونی هستیم. علاوه بر این نورپردازی و قرار دادن امکانات منحصر به فرد در این قبیل ساختمان‌ها، موجب افزایش راحتی و‌آسایش ساکنین گردیده است.

از این رو تعداد زیادی از افراد با کسب مهارت‌های لازم و در اختیار داشتن نیروی مجرب در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی و خارجی انواع ساختمان مشغول به فعالیت هستند و از این طریق سود زیادی کسب کرده‌اند. این روش کسب و کار به عنوان یکی از زود‌بازده‌ترین انواع کسب و کار تجاری در بین صاحبان مشاغل و بنگاه‌های کوچک و بزگ اقتصادی شناخته شده است.

– کسب و کار با شراکت به صورت محدود و نامحدود

بعضی از افراد با توجه به داشتن فن بیان بالا و همچنین تجربه در زمینه خرید و فروش انواع اموال منقول و غیرمنقول به صورت شراکتی در این زمینه فعالیت دارند. به طوری که با خرید و فروش املاک و مستغلات و همچنین انواع خودرو‌های داخلی و خارجی به صورت درصدی کار می‌کنند و از این طریق سود زیادی عاید آنان می‌گردد.

البته به یاد داشته باشید که با توجه به نوع و زمینه فعالیت و همچنین مدت زمان شراکت این روش کسب و کار به صورت محدود و نامحدود صورت می‌گیرد. بررسی به عمل آمده در این زمینه نشان می‌دهد که این روش کسب و کار به یکی از پر رونق‌ترین انواع کسب وکار در بین جوانان تبدیل شده است. زیرا بدون داشتن سرمایه می‌توانند با همکاری افراد سرمایه دار مشغول به کار شوند.

موفقیت کسب و کار‌ها

خب حالا که صحبت از کسب و کار‌ها شد، لازم است توضیحی در این زمینه هم ارائه دهیم. ایجاد تمامی این کسب و کار‌ها، نیاز به آگاهی دارد. یعنی برای موفقیت در هرکاری، باید از افرادی که در این زمینه خبره هستند، یا همان مربیان کسب و کار مشاوره گرفت. در هر حال، فرقی ندارد که صاحب یک کسب و کار موفق باشید، یا کسب و کاری که دارای مشکلات زیادی است؛ در هر صورت شما به بیزینس کوچینگ نیازمند است. آیا در مورد بیزینس کوچینگ چیزی می‌دانید؟

بیزینس کوچینگ یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند که کسب و کار موفقی داشته باشید. در اصل، بیزنیس کوچ یک ابزار کمک‌کننده به صاحب هر کسب و کار است که بر درکی عمیق‌تر از توانمندی‌ها و نقاط قابل بهبود افراد تمرکز دارد. چه صاحب کسب و کار کوچک باشید، چه کسب و کار قدرتمند و بزرگ، در هر حال به بیزینس کوچینگ نیاز دارید.

پیشنهاد می‌شود از بهترین مشاوره کسب و کار در تهران و متخصصین حوزه‌های مختلف مجموعه علی‌مس‌چی استفاده نمایید.

انواع کسب و کار خانگی

به عنوان مثال، شما تقریباً سه سال است که کسب و کار خود را اداره می‌کنید، اما رشد کمی در سودآوری خود مشاهده کرده‌اید. به‌جای این‌که به تنهایی تصمیم‌های تکان‌دهنده بگیرید، می‌توانید با یک مربی کسب‌وکار کار کنید تا به شما بیاموزد که چه کاری انجام دهید و چگونه کسب و کار خود را ارتقا دهید؟ قطعاً این کار می‌تواند عاقلانه‌ترین تصمیمی باشد که شما برای رشد کسب و کار خود می‌گیرید.

مهمترین مزایای بیزنیس کوجینگ عبار تند از:

امروزه بیزینس کوجینگ در حال گسترش است؛ 58 درصد از سازمان‌ها می‌گویند که در سال گذشته استفاده از کوچینگ در جهت ارتقای سازمان خود استفاده‌های زیادی داشته‌اند.

در بریتانیا، چهار سال پیش، تنها چهار درصد از کسب‌وکار‌های کوچک از کوچ استفاده می‌کردند و اکنون 20 درصد از شرکت‌های کوچک از کوچینگ به عنوان بخشی از استراتژی رشد خود استفاده می‌کنند. پیشنهاد می شود دوره بیزینس کوچینگ محموعه ما رو دنبال کنید.

مقاله مرتبط:  چرا کارآفرینان به بیزینس کوچ نیاز دارند؟!

مطالعه‌ای بر روی 1000 شرکت Fortune که از کوچینگ استفاده می‌کردند، نشان داد که این درصد از مدیران مزایای زیر را از کوچینگ دریافت کرده‌اند:

  • افزایش بهره وری (53 درصد)
  • افزایش خدمات مشتری (39 درصد)
  • کاهش هزینه‌ها (23%)
  • افزایش سودآوری خط پایین (22%)

بنابراین یادتان باشد که سرمایه‌گذاری برای مربیگری کسب‌وکار می‌تواند چندین برابر بازدهی داشته باشد، سود شما را افزایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند با اشتیاق دوباره کار کنید.

برخی از سوالات متداول

 

1-دلایل انتخاب انواع کسب و کار چیست؟

به طور کلی دلایل مختلفی برای انتخاب انواع کسب و کار وجود دارد. که از بین آن می‌توان به بودجه یا توان مالی، مهارت‌های مختلف افراد، زمینه فعالیت، علایق و سلایق کاری و … اشاره کرد.

2-ویژگی‌ های انواع کسب و کار کدامند؟

خرید، فروش یا انتقال کالا و خدمات برای کسب درآمد – معامله محصولات و خدمات در قالب انواع کسب و کار خانگی و مغازه – تکرار معاملات به صورت مستمر با توجه به نیاز مشتری، به ویژه مشتریان ثابت – بدست آوردن سود و در پی آن افزایش سرمایه و رونق انواع کسب و کار – انجام فعالیت‌های اقتصادی با ریسک‌پذیری بالا با توجه به نوع کسب و کار.

ارسال نظرات

  1. همیشه مطالب سایت شما را میخوانم و بسیار کاربردی و فوق العاده هستند . متشکرم
    برای شروع ، کسب و کار پردرآمد با سرمایه ی کم حتما از سایت تم تولد نامبروان http://www.number1theme.ir/themes دیدن کنید .

  2. سلام ممنون از نکاتی که درباره انواع کسب و کار در مغازه و کسب و کارهای تجاری گفتید.

    1. سلام-تشکر از حسن توجه شما

دیدگاهتان را بنویسید

سپاس از نظرتان، پس از تایید منتشر میشود.

سپاس از نظرتان، پس از تایید منتشر میشود.