برای مشاوره با ما در ارتباط باشید

02166968003

کسانی که درکارشان فقط به عنوان یک کارمند فعالیت دارند، در حقیقت به پیشرفت دیگران کمک می‌کنند. در این باره ضرب‌المثلی وجود دارد که می‌گوید: «اگر خودتان هدفی نداشته باشید، برای رساندن دیگران به اهدافشان استخدام خواهید شد». بنابراین به جای آن که به ابزاری برای رساندن دیگران به اهدافشان تبدیل شوید، خودتان هدفی تعیین و کسب و کارتان را راه‌اندازی کنید. از تمامی فرصت‌های پیش رؤیتان به بهترین شکل ممکن بهره‌مند شوید. همیشه شروع هر کاری سخت است اما زمانی که در مسیر آن قرار می‌گیرید، راه برای شما آسان‌تر خواهد شد.

بدون شک انتخاب یک شغل جدید کار دشواری است. این که بخواهید در آینده چه کاری انجام دهید و ریسک‌های موجود در سر راهتان همگی متأثر از انتخاب یک ایده هستند. بعد از انتخاب ایده و هدف لازم است جهت راه‌اندازی کسب و کارتان اصولی را رعایت کنید. هیچ کسب و کاری بدون رعایت اصول و قواعد آن به موفقیت نخواهد رسید. ما در این مقاله در تلاشیم تا اصول راه‌ اندازی کسب و کار و اصول راه‌ اندازی کسب و کار شخصی را برای شما عزیزان ارائه دهیم. با چند ایده کسب و کار موفق آشنا شوید.

اصول راه‌اندازی کسب و کار شخصی

انتخاب ایده و هدف برای راه‌ اندازی کسب و کار

قبل از یادگیری اصول راه‌اندازی کسب و کار لازم است نکات بسیار مهمی را جهت انتخاب ایده و هدف نهایی‌تان در نظر بگیرید تا بتوانید با وجود تمام مشکلات و چالش‌های پیش‌رو با آن‌ها مقابله کرده و به موفقیت برسید. اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که با مد نظر قرار گیرد، علاقه شما به کسب و کاری است که قصد راه‌اندازی آن را دارید. اگر از کارتان لذت ببرید بدون شک راحت‌تر می‌توانید مشکلات مسیر موفقیت را تحمل کنید.

سرمایه شما باید با ایده کاریتان مطابقت داشته باشد. فعالیت خود را در زمینه‌ای که در آن حرفی برای گفتن دارید و متخصص هستید، شروع کنید. کسب و کار انتخابی خود را متناسب با نیاز‌های جامعه و مشتریانتان تنظیم کنید. زمان بازدهی کارتان را در نظر بگیرید. در نهایت نیز میزان توقعاتتان را با بازدهی کسب و کارتان مقایسه کنید. تا زمانی که به این نکات در انتخاب ایده و راه‌اندازی کسب و کار جدیدتان توجه کنید، می‌توانید یک انتخاب هوشمندانه داشته باشید و به سوددهی برسید.

مقاله مرتبط:  8 مزیت بیزینس کوچینگ برای کسب و کار شما

اهمیت شناخت اصول راه‌ اندازی کسب و کار

بسیاری از شما بدون شک دوست دارید یک شبه پولدار شوی و این رویا را در سر خود دارید. اما نمی‌دانید چگونه می‌توان یک کسب و کار موفق راه‌اندازی کرد. یکی از اصول جهانی راه‌اندازی کسب و کار موفق داشتن اطلاعات است. برای موفق شدن در هر مسیری شما باید اطلاعات و اصول لازم جهت انجام درست امور را بدانید تا ریسک خطا‌ها را کاهش دهید. همان‌طور که گفتیم راه‌اندازی یک کسب و کار کار ساده‌ای نیست و کارآفرینان برای رسیدن به رفاه باید انرژی بسیاری را صرف کنند تا توان مقابله با مشکلات، محدودیت‌ها و شکست‌ها را داشته باشند.

در هر کاری ریسک‌های زیادی وجود دارد که در صورت برنامه‌ریزی مناسب می‌توان از میزان آ‌ها کاست و شانس موفقیت را افزایش داد. یادگیری اصول راه‌ اندازی کسب و کار نیز برای کاهش همین ریسک‌ها و آسان‌تر کردن مسیر موفقیت از الزامات است. در مورد سیستم سازی کسب و کار بیشتر بدانید.

اصول جهانی راه‌اندازی کسب و کار

10 + 3 جدیدترین اصول راه‌ اندازی کسب و کار

برای راه‌اندازی یک کسب و کار اصول بسیاری را باید مدنظر قرار داد که ما در این بخش به مهم‌ترین آن‌ها در سطح جهانی اشاره می‌کنیم.

اصل اول: نقشه راه کارآفرینی

اصل اول در راه‌اندازی کسب و کار، بزرگ فکر کردن، کوچک شروع کردن و سریع رشد کردن است. آیا تا کنون به بازاری‌های قدیمی توجه کرده‌اید که علی‌رغم ثروت زیادشان، کسب و کار خود را به همان شکل و اندازه نگه داشته‌اند و به جای پیشرفت و توسعه کارشان آن را صرف خرید املاک و مستغلات آن کرده‌اند. این افراد درکشان از کسب و کار تنها یک چهار دیواری است که بتوانند از ان درآمد کسب کنند و در حقیقت دید کوتاهی نسبت به کار دارند اگر شما قصد تبدیل مغازه‌تان را به یک فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ دارید یا می‌خواهید بزرگترین تاجر در منطقه خلیج فارس خاورمیانه شوید، باید بزرگ فکر کنید.

به آرزو‌ها و آرمان‌های خود باور داشته باشید. در کنار بزرگ فکر کردن، از یک جای کوچک شروع کنید. ابتدا بر روی بازار‌های کوچک متمرکز شوید و بعد از کسب اعتبار وارد بخش‌های دیگر شوید. کسانی که برای شغل خود دورنمای مشخصی را تصور می‌کنند و آن را باور دارند، همچنین از یک جای کوچک شروع می‌کنند؛ از دو شرط لازم برای رشد سریع برخوردارند.

اصل دوم: تمرکز

در یک کسب و کار شما باید متمرکز و تخصصی عمل کنید. برای آن که مفهوم این جمل را دریابید با یک مثال آن را توضیح می‌دهیم. تمامی مردم به مبل نیاز دارند و شما یک تولیدکننده مبل هستید. از آن جا که سلایق متفاوت است برخی مبل کلاسیک گران، بعضی مبل کلاسیک ارزان، عده‌ای مبل مدرن و … را می‌پسندند. از طرفی در خانه‌ها، اتاق‌ها، شرکت‌ها و … نیز سبک‌های مختلفی از انواع مبل مورد نیاز است. بدون شک شما نمی‌توانید با توجه به منابع محدود کسب و کار اولیه‌تان تمامی نیاز‌های جامعه را برطرف کنید. اصل تمرکز بر تخصص‌گرایی و فرآیند‌های کسب و کار اشاره دارد. بنابراین تمام تمرکز خود را بر دانش و طراحی‌های خود متمرکز کنید.

اصل سوم: نوآوری

در عصر جدید نوآروی شرط ورود به بازار رقابتی است. نوآوری به معنی خلاقیت در ارائه یک محصول است. این خلاقیت می‌تواند در نحوه انجم کار یا فرآیند‌های پیاده‌سازی آن باشد. بسیاری از مدیران کسب و کار‌ها خلاقیت زیادی دارند اما متأسفانه در تبدیل آن به نوآوری با مشکل مواجه هستند. از طرفی برخی دیگر علی‌رغم نوآوری بعد از گذشت سال‌ها با تکراری شدن آن دیگر چیز جدیدی برای ارائه ندارند یا به آن اهمیت نمی‌دهند. مهم‌ترین اصل برای موفقیت در بازار رقابتی حفظ و زنده نگه داشتن نوآوری در کسب و کار است. همیشه تلاش کنید ارزش‌های جدیدی را به بازار عرضه کنید. انواع کسب و کارهای اینترنتی را بشناسید.

جدیدترین اصول راه‌اندازی کسب وکار

مهم‌ ترین نکات برای راه‌ اندازی کسب‌ و کار جدید

بعد از در نظر گرفتن این سه اصل برای راه‌اندازی کسب و کار جدیدتان 10 نکته را رعایت کنید.

1. داشتن ایده برای راه‌اندازی کسب و کار بسیار مهم است. برای خود هدف داشته باشید و این را فراموش نکنید که شما همه چیز برای همه مردم نیستید. بنابراین فقط بر روی مشتریان هدف خود متمرکز شوید و آن‌ها را راضی نگه دارید.

2. نسبت به رقبای خود کار‌های متفاوتی را انجام دهید. هرگز کار‌های آن‌ها را تکرار نکنید. از بازار‌های شلوغ نیز اجتناب کنید. زیرا در این بازار‌ها محصولات و تبلیغات مشابه یکدیگر هستند.

3. در کسب و کار خود یک تیم کاری داشته باشید. هرگز کسی را به منظور پر کردن جای خالی استخدام نکنید. افرادی که استخدام می‌کنید باید بخشی از کسب و کار شما را بسازند.

4. زمان گرانبهاترین گوهر در دنیای رقابتی امروزی است. بنابراین کار‌های خود را با سرعت بیشتری پیش ببرید. مثلاً اگر قصد انجام کاری را در روز جمعه دارید، آن را عصر پنج‌شنبه انجام دهید.

5. ظاهر و باطن کسب و کارتان یکسان باشد. مشتریان باید همواره با تمامی افراد در یک کسب وکار ارتباط مناسب داشته باشند.

6. مشتریان به دلیل قیمت، کیفیت یا خدماتی که ارائه می‌دهید از شما خرید نمی‌کنند. بلکه نوع برخورد شما و احترامی که به مشتریان می‌گذارید شرط خرید آن‌ها است.

مقاله مرتبط:  کوچینگ سازمانی چیست؟ + ۸ مزایای کوچینگ سازمانی کسب و کار

7. به مشتریان خود بگویید که برای آن‌ها ارزش و احترام زیادی قائل هستید. از آن‌ها برای خرید و استفاده از محصولاتتان تشکر کنید.

8. در کسب و کارتان همیشه نیمه پر لیوان را ببینید. دیدگاه مثبت شما در مقابله با مشکلات نهایتاً بر همه چیز غلبه خواهد کرد.

9. هرگز با فشار یا زور یک محصول را به مشتری نفروشید. در راستای رفع مشکلات و نیاز‌های آن‌ها تلاش کنید. این بهترین کاری است که می‌توانید برای آن‌ها انجام دهید.

10. ‌آسایش خود را در کار فراموش نکنید. از ابزار‌ها و تکنولوژی‌های جدید جهت تسهیل فرآیند‌های کسب و کارتان بهره‌مند شوید.

برای راه اندازی یک کسب و کار چه باید کرد

مراحل راه‌ اندازی یک کسب و کار

راه‌اندازی کسب و کار اگر به صورت اصولی و درستی صورت نگیرد، نمی‌تواند چندان موفقیت‌آمیز باشد. آنچه راه‌اندازی یک کسب و کار را رونق می‌بخشد، به کارگیری درست مراحل راه‌اندازی است.

برای راه‌اندازی یک کسب و کار، باید مراحل زیر را به کار بگیرید:

  • تحقیقات در خصوص بازار کار برای راه‌اندازی کسب و کار
  • نوشتن یک طرح تجاری عالی برای به کارگیری اصول راه‌اندازی کسب و کار
  • پیدا کردن ایده تجاری عالی
  • پیدا کردن مکان مناسب برای راه‌اندازی بیزنس مورد نظر
  • انتخاب یک ساختار تجاری کاربردی
  • انتخاب نام تجاری مناسب (یکی از اصلی‌ترین اصول راه‌اندازی کسب و کار)
  • استارت زدن و تأسیس بیزنس دلخواه
  • اقدام برای اخذ مجوز‌های مورد نیاز
  • باز کردن یک حساب کاری مخصوص بیزنس مورد نظر

چگونه یک کسب و کار شخصی راه اندازی کنیم

اصول راه‌ اندازی کسب و کار و تأثیرات بازاریابی بر آن

در قسمت بالا سعی کردیم به طور کامل به مراحل راه‌اندازی یک کسب و کار بپردازیم و دریافتیم که برای راه‌اندازی یک کسب و کار باید چه کار کرد؟ اصول راه‌اندازی کسب و کار همراه با بازاریابی می‌تواند موفقیت شما را در راه‌اندازی کسب و کار دو چندان کند.

بیایید با هم نقش بازاریابی و تأثیرات آن بر اصول راه‌اندازی کسب و کار را با هم بررسی کنیم:

  • بازاریابی منجر به اطلاع‌رسانی برند شما به مردم و آشنایی آن‌ها با کسب و کار شما می‌شود.
  • بازاریابی در راه‌اندازی یک کسب و کار می‌تواند منجر به فروش بیشتر محصول شود.
  • بازاریابی می‌تواند اصول راه‌اندازی کسب و کار را با برنامه‌ریزی درست به مردم بشناساند.
  • بازاریابی نقش مهمی در شهرت کسب و کار شما دارد.
  • بازاریابی می‌تواند منجر به رقابتی سالم برای کسب و کار شما شود.

مراحل راه اندازی یک کسب و کار

برای راه‌ اندازی یک کسب و کار چه باید کرد؟

راه‌اندازی یک کسب و کار یا می‌تواند به صورت فردی صورت گیرد یا با همکاری چندین نفر انجام شود. مهم نیست که هدف شما چه باشد! مهم تنها این است که اصول راه‌اندازی کسب و کار همیشه باید به خوبی رعایت شود. اینکه بدانید برای راه‌اندازی یک کسب و کار باید چه کار کرد باعث می‌شود تا خیالتان از بابت برنامه‌ریزی‌های راه‌اندازی کسب و کار راحت باشد.

بیایید با هم بررسی کنیم که چگونه یک کسب و کار شخصی راه‌اندازی کنیم؟

  • همه بررسی‌های لازم را انجام دهید و ببینید آیا از عهده کارفرما بودن برمی آیید؟ مهارت‌های شما چیست؟ چه مشکلاتی در این مسیر ممکن است برای شما به وجود آید؟ آیا شما انسان ریسک‌پذیری هستید؟
  • ایده خود را شناسایی کنید و در صورت نیاز اصلاحاتی را در آن انجام دهید. اگر لازم است با چندین مشاور، مشورت کنید تا ببینید ایده شما قابل اجرا هست یا نه؟
  • در خصوص بازار کار راه‌اندازی کسب و کار مطالعه کنید و همه جوانب را بسنجید.
  • یک طرح تجاری کارآمد داشته باشید تا اصول راه‌اندازی کسب و کار با مشکل مواجه نشود.
  • نام تجاری مناسب و مکان مناسب برای راه‌اندازی کسب و کار را پیدا کنید.
مقاله مرتبط:  6 مهارت‌ کوچینگ چیست؟ + آموزش مهارت های کوچینگ

سخن پایانی

اصول راه‌اندازی کسب و کار، پیش نیاز‌هایی لازم دارد که شما باید کاملاً به آن واقف باشید. در مقاله بالا بررسی کردیم که برای راه‌اندازی یک کسب و کار باید چه کار کرد؟ و مراحل راه‌اندازی یک کسب و کار و … را با هم مرور کردیم.

شما نیز اگر نکته‌ای در این خصوص می‌دانید با ما و دیگر مخاطبان در میان بگذارید. نظرات شما به نوشتن مطالب بعدی ما کمک شایانی خواهد کرد.

برخی از سوالات متداول

 

1-چگونه یک کسب و کار شخصی راه اندازی کنیم؟

1.داشتن ایده برای راه‌اندازی کسب و کار 2. نسبت به رقبای خود کار‌های متفاوتی را انجام دهید 3. در کسب و کار خود یک تیم کاری داشته باشید 4. ظاهر و باطن کسب و کارتان یکسان باشد.

2-مراحل راه‌ اندازی یک کسب و کار کدام است؟

تحقیقات در خصوص بازار کار برای راه‌اندازی کسب و کار – نوشتن یک طرح تجاری عالی – پیدا کردن ایده تجاری عالی – پیدا کردن مکان مناسب برای راه‌اندازی بیزنس مورد نظر و …

ارسال نظرات

  1. سلام ممنون از اینکه اصول راه اندازی کسب و کار شخصی رو گفتید. به نکات خیلی ارزشمندی اشاره کردید. سپاسگزارم

    1. سلام.ممنون از حسن توجه شما

دیدگاهتان را بنویسید

سپاس از نظرتان، پس از تایید منتشر میشود.

سپاس از نظرتان، پس از تایید منتشر میشود.