برای مشاوره با ما در ارتباط باشید

02166968003

بیزینس کوچینگ چیست؟ بیزینس کوچینگ که چند سالی است وارد بازار کسب و کار شده است شامل فرایندی است که با استفاده از تکنیک‌های ایده‌آل موجب می‌ شود تا یک کسب و کار از نقطه‌ ای که اکنون است، رشد و توسعه یافته و به مکانی برسد که مالک کسب و کار در نظر داشته است.

در این مقاله سعی داریم شما را با اهمیت بیزینس کوچینگ، دوره‌ های آموزشی و سرفصل‌ های آن بیشتر آشنا کنیم.

نقش بیزینس کوچینگ در کسب و کار

یکی از راه‌ های پیشرفت در کسب و کار داشتن تجربه و دانش همراه با مهارت لازم است. آیا شما هم در کسب و کار خود دچار سر درگمی شده‌اید و نمی‌ توانید تصمیم قاطع و سود‌آوری داشته باشید؟ شاید شما هم با شنیدن نام بیزینس کوچینگ یا مدیر کسب و کار در ذهنتان برگزاری جلسات کنفرانسی سرد و کسل‌کننده تداعی شده باشد. در واقع اگر شما برای رشد و توسعه کسب و کار خود دنبال راه حل هستید ما به شما بیزینس کوچینگ را پیشنهاد می‌کنیم.

بیزینس کوچینگ یکی از رایج‌ترین و پر کاربردترین نوع کوچینگ است که برای هدایت و راهنمایی مدیران و صاحبان تجارت‌های بزرگ و کوچک به سمت رشد و توسعه بیشتر مورد استفاده قرار می‌ گیرد. اما کوچینگ کسب و کار چیست؟ و چگونه می‌ تواند به رشد و ارتقا حرفه شما کمک نماید؟

تاریخچه بیزینس کوچینگ

در دهه 70 میلادی، تیموتی گالوی نویسنده آمریکایی مجموعه‌ای از کتاب‌ها را به نام سری درونی (Inner Series) منتشر کرد. گالوی در این کتاب‌ها مجموعه‌ای از ایده‌های جدید در مورد کوچینگ (مربیگری) و دستیابی به موفقیت همه جانبه در ورزش‌هایی مثل اسکی، تنیس و دیگر حرفه‌ها مانند موسیقی را مطرح کرد که به قدرت درونی و نظم و انضباط فردی نیاز داشت.

گالوی با شناسایی و بررسی ورزشکاران حرفه تنیس متوجه شد که این بازیکنان با توجه به تمرکز بیشتر بر روی بازی خود توانسته‌اند پیشرفتی ریع داشته باشند. ایده گالوی در آمریکا با استقبال بی‌نظیری همراه شد که بسیاری از افراد غیر ورزشکار نیز از آن برای رشد حرفه خود استفاده نمودند.

سال‌ها بعد متفکران زیادی مانند ورنر ارهارد و توماس لئونارد (هردو آمریکایی) به گسترش ایده‌های گالوی در زندگی و کسب و کار پرداختند. با آن حال این “جان ویتمور” بود که تا حد زیادی از آموزه‌های تیموتی گالوی در بیزینس کوچینگ استفاده کرد.

پیشنهاد می‌شود مقاله کوچینگ سازمانی چیست را مطالعه کنید.

 

تفاوت بیزینس کوچینگ با مشاوره در مکالمات بیزینسی

چرا بیزینس کوچینگ؟

در دنیای امروز استفاده از ابزار قدرتمندی مانند بیزینس کوچینگ به شما به عنوان یک کار آفرین که تازه وارد دنیای کار شده‌اید و نمی‌دانید در گام بعدی چه کاری انجام دهید و یا یک تاجر که در تلاش برای رشد و توسعه کسب و کار خود هستید می‌تواند کمک شایانی داشته باشد.

برای راه‌ اندازی و شکوفا نمودن یک کسب و کار به تنهایی نمی‌توانید تمامی کار‌ها را به صورت انفرادی انجام دهید. کار‌هایی از جمله جذب مشتری، اداره روند کاری، برنامه‌ریزی‌های مالی و راهبرد‌های توسعه محصول شما را از رسیدن به اهدافتان باز می‌دارند. شما می‌توانید با آموزش بیزینس کوچینگ در مورد این حرفه اطلاعات لازم را به دست‌ آورید و یا یک کوچ حرفه‌ای را به کار بگیرید.

استفاده از یک کوچ (مربی) حرفه‌ای و توانمند به شما کمک می‌ کند، تا به درکی عمیق‌تر از توانمندی‌ها و نقاط قابل بهبود خود دست یابید، نسبت به اهداف شخصی و کسب و کارتان آگاهی و بصیرت بیشتری کسب کنید.

با یک جستجوی ساده در اینترنت به چندین و چند سایت بر می‌خورید که ادعا می‌کنند می‌توانند کسب و کار شما را متحول سازند، اما بیشتر آن‌ها راهکار‌هایی بیش از حد کلی‌ نگر و عمومی ارائه می‌ دهند.

به عبارت دیگر منحصراً برای کسب و کار شما و نیاز‌های آن طراحی نشده‌اند، برای همین هم تأثیر و کارایی چندانی ندارند.

شرایط هر کسب و کار با کسب و کار‌های دیگر متفاوت است، نمی‌توان یک فرمول جادویی نوشت و ادعا کرد که افزایش حجم فروش و سود دهی همه کسب و کار‌ها و سازمان‌ ها را در پی خواهد شد.

تا به حال به این فکر کرده‌ اید که برای رشد و توسعه کسب و کارتان به یک بیزینس کوچ نیاز دارید؟

رشته مربی گری کسب و کار

مزایای بیزینس کوچینگ در کسب و کار

همه ما می‌ دانیم داشتن برنامه‌ریزی و استراتژی مناسب می‌تواند تا چه اندازه در رشد و موفقیت کسب‌وکار‌ها نقش داشته باشد. مزیت بیزینس کوچینگ این است که با رعایت همین اصول پایه‌ای و ارائه تکنیک‌های مناسب به صاحبان مشاغل کمک می‌کند تا با شناسایی توانایی و استعداد‌های خود آن‌ها را به سمت دستیابی به اهداف هدایت کند.

مزیت بیزینس کوچینگ به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر روی یک سازمان خود را نشان می‌دهد. اما قبل از شروع هر کاری نیاز به یک مشتری مشتاق برای رسیدن به هدف و پیشرفت داریم و از طرفی دیگر مشکل که وجود دارد. در واقع یک بیزینس کوچینگ با استفاده از راهکار مناسب مشکل را پس از بررسی، حل می‌نماید.

در ادامه 8 مورد از مزایای بیزینس کوچینگ برای بیزینس را به شما معرفی می‌کنیم.

1. افزایش درآمد

همان طور که گفته شد یکی از دلایل استفاده از بیزنس کوچینگ در کسب‌وکار‌های مختلف، ایجاد برنامه‌ریزی دقیق و پایدار برای دستیابی به اهداف است. با استفاده از یک راهکار مناسب در حل مشکلات موجود و تعیین برنامه و نظم دهی به امور توسط بیزینس کوچینگ شما می‌توانید به یک افزایش درآمد دست یابید.

بیزینس کوچینگ با کمک فکر کردن، ارائه استراتژی‌های رشد و توسعه کسب و کار موجب افزایش درآمد و بهره‌وری مالی نیز می‌شود. به همین علت توانسته در بین مدیران ارشد و صاحبان کسب و کار جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص دهد. این همان اصلی ترین مزیت بیزینس کوچینگ به حساب می‌آید.

2. تبدیل شدن به یک رهبر تأثیرگذار

یکی از مهم‌ترین مزایای بیزینس کوچینگ برای بیزینس افزایش مهارت مدیریتی و رهبری در افراد است. هر چه کسب و کار شما رونق پیدا کند و دیده شود این شما را به عنوان یک مدیر موفق و بزرگ نشان خواهد داد.

3. پیشرفت کردن در شرایط سخت

آنچه شما را در رسیدن به موفقیت کمک می‌کند این است که بدانید هدف نهایی شما چه چیزی است. در این بین بیزینس کوچینگ با مشخص نمودن اهداف، نقشه مسیر دستیابی به آن‌ها را به طور شفاف و واضح ترسیم می‌کند. یکی از مزایا بیزینس کوچینگ تعیین کردن آنچه شما می‌خواهید، چه می‌توانید بخواهید و چه باید بخواهید است.

یک بیزینس کوچ حرفه‌ای ایده‌ها و راه‌حل‌های خود را از صاحبان کسب و کار خود دریافت می‌کند و آن را توسعه و گسترش می‌دهد.

4. مدیریت زمان بهتر

مدیریت زمان و تمرکز بر امور مهم در رسیدن به اهداف سازمان و رشد و توسعه کسب و کار یکی دیگر از مزایای داشتن بیزینس کوچ است. داشتن یک مربی کسب و کار به شما به عنوان مدیر این امکان را می‌دهد تا آزادی عمل بیشتری داشته باشید و تا حد زیادی امور تکراری و غیر ضروری از دوش شما برداشته شود و وقت خود را صرف دستیابی به اهداف نمایید.

بیزینس کوچینگ و مدیریت زمان

5. افزایش سطح تجاری

استفاده از یک بیزینس کوچ حرفه‌ای و با تجربه که در طول عمر کاری خود با مشاغل و کسب‌وکار‌های متعدد کار کرده است می‌تواند در شناسایی موانع رشد و پیشرفت نقش مؤثری داشته باشد. بهره‌گیری از مربی کسب و کار حرفه‌ای و استفاده از تجربیات و دانش تخصصی علاوه بر اینکه نکات مفیدی و کاربردی در اختیار شما قرار می‌دهد، به شما کمک می‌کند تا در راه رسیدن به پیشرفت در شغل و حرفه خود بهتر عمل نمایید.

6. ایجاد تمرکز بر مسائل مهم

یکی از عوامل ایجاد آسیب و شکست در کسب‌وکار‌ها، عدن داشتن تمرکز بر روی امور است. حضور یک کوچ حرفه‌ای به مدیران و صاحبان مشاغل کمک می‌کند تا با افزایش تمرکز بر اهداف، زمان، برنامه کاری، توانایی و مهارت‌هایشان بتوانند موجب افزایش بهره‌وری و اجرای اقدامات سازنده در کسب و کار شوند. در واقع ایجاد تمرکز بر امور در مدیران ارشد مشاغل یکی از مزیت بیزینس کوپینگ به شمار می‌آید. داشتن یک بیزینس کوچ حرفه‌ای و پر از تجربه و البته با دانش تخصصی موجب می‌شود تا سازمان از آشفتگی و بهره‌وری پایین نجات پیدا کند.

7. شکوفایی استعداد و ایده پردازی

یکی دیگر از مزایای داشتن بیزینس کوچ در کسب و کار، رشد و پرورش استعداد و توانایی‌ های مدیران و کارآفرینان است. کوچ حرفه‌ای می‌داند چه کاری انجام دهد تا افراد ایده‌ ها و نظرات خود را بدون ترس و دلهره بیان کنند.

این در حالی است که بسیاری از ایده‌های مدیران مشاغل موجب افزایش خلاقیت و پیشرفت در کار‌ها می‌شود. علاوه بر این با بیان ایده‌ها، کوچ می‌تواند چالش‌ های روبرو و تغییرات لازم را شناسایی کند.

ایده‌ ها در ابتدا بررسی می‌شوند، سپس به عنوان یک هدف مهم در جلسات معرفی شده و در پایان با بررسی نمودن و اجرای طرح و برنامه‌ ریزی برای آن در جهت پیشرفت و توسعه سازمان مورد استفاده قرار می‌ گیرند.

8. استفاده از فناوری

در دنیای پیشرفته امروزی، داشتن آگاهی نسبت به فناوری‌های روز دنیا به خیلی از کسب‌وکار‌ها کمک می‌کند تا با داشتن ارتباط بهتر با مشتریان، کارمندان و ایجاد ایده‌های نوین بتوانید کارایی و عملکرد خود را بهبود ببخشید.

در نتیجه با نقش اساسی فناوری حتی در مشاغل کوچک دیگر نمی‌توان بدون داشتن علم روز دنیا در کار خود موفق شد.

داشتن مهارت فناوری و تجزیه و تحلیل‌های تجاری یکی از مزیت‌های داشتن بیزینس کوچ است که می‌تواند راه کار‌های خود را فناوری ادغام نموده و بهترین گزینه را برای رشد شما پیشنهاد دهد.

9. بازاریابی

همه کسب و کار ها باید به مبحث بازاریابی تسلط کافی داشته باشند. امروزه روش های بازاریابی نسبت به گذشته تغییراتی داشته و اگر شما نتوانید بازاریابی مناسبی داشته باشید نه تنها سودی در کار نخواهد بود بلکه ممکن است مجبور به تحمل ضرر های وحشتناکی شوید که شما را حتی به مرز ورشکستگی برساند. یک بیزینس کوچ کار بلد با شناخت و تجربه ای که در این زمینه دارد و حتی با آموزش فروش به تیم شما میتواند به خوبی باعث پیشرفت کسب و کار شما بشود. سایت rastinbs برای تایید این امر مطلب زیر را نوشته است:

روش‌های بازاریابی با گسترش استفاده از اینترنت دستخوش تغییراتی شده و بازاریابی دیجیتال نقش مهمی در کسب و کارها ایفا می‌کند. شیوه‌های بازاریابی دیجیتال بسیار متنوع است و شما به عنوان صاحب یک کسب و کار باید با شناخت از موقعیت خود این روش‌ها را برگزینید. انتخاب اشتباه، نه تنها به رشد کسب و کار کمک نمی‌کند بلکه هزینه‌های زیادی برای شما به همراه دارد. یک بیزینس کوچینگ با شناخت دقیق از مفاهیم بازاریابی و تکنیک‌های آن، در کمک به فروش بیشتر و رشد کسب و کار شما بسیار موثر است.

بیزینس کوچ، مشاور کسب و کار نیست!

یک مربی فوتبال هیچ‌گاه همراه بازیکنان دور زمین نمیدود همین مورد در کوچینگ کسب و کار هم صدق می‌کند. اما یکی از تفاوت‌های عمده کوچینگ کسب و کار با سایر شاخه‌ های کوچینگ در این است که بیزینس کوچ باید در زمینه تجارت و رهبری کسب و کار چندین و چند سال تجربه داشته باشد.

به علاوه بیزینس کوچ می‌تواند توصیه‌هایی کاملاً اختصاصی برای کسب و کار شما ارئه دهد؛ توصیه‌هایی مختص شما، مشتریان، محصولات، خدمات و موقعیت تجاری شما. در واقع بیزینس کوچ یک منبع اطلاعاتی و غنی از تجربه است که به شما می‌گوید چه باید بکنید.

بیزینس کوچ به مانند سایر کوچ‌ها به شما کمک می‌کند تا استعدادها و قابلیت‌های خود را ارتقا دهید، اهدافی برای خود مشخص کنید، به این اهداف متعهد باشید، در تصمیم‌گیری‌های مهم و سرنوشت‌ ساز یاری‌تان خواهد کرد، می‌کوشد تا موفقیت کسب و کار شما را مخصوصاً از لحاظ مالی تضمین کند.

بیزینس کوچ تمام اطلاعات مربوط به کسب و کار شما را به دست می‌آورد تا چشم‌انداز شما را به خوبی درک کند.

 

 

اگر هنوز درباره اینکه کوچینگ چیست و چه فرایندی دارد سوالی دارید، پیشنهاد می شود مقاله کوچینگ چیست مطالعه کنید.

فرقی نمی‌کند که صاحب کسب و کاری هستید که مشکلات زیادی دارد یا یک کسب و کار موفق که قرار است از این هم موفق‌تر شود، مهم نیست که کارتان را تازه شروع کرده‌اید یا در میانه راه هستید و چندان هم بی‌تجربه نیستید، یک شرکت کوچک و نوپا هستید یا یک برند بزرگ و خوش آوازه، بیزینس کوچینگ به رشد و ارتقای روز افزون کسب و کار شما کمک خواهد کرد. بیزینس چیست؟

اریک اشمیت مدیرعامل اسبق گوگل می‌گوید؛ استخدام بیزینس کوچ بهترین تصمیم حرفه‌ای من بوده، البته اعتراف می‌کنم که کار دشوار و چالش‌برانگیزی بود چرا که به عنوان مدیرعامل یک شرکت موفق که روز به روز در حال پیشرفت و بزرگ‌تر شدن بود، نیازی به یک بیزینس کوچ نمی‌دیدم تا این که یکی از اعضای هیئت مدیرۀ گوگل مرا متقاعد کرد و در نهایت از نتیجه شگفت‌ انگیز کوچینگ کسب و کار مرا شگفت‌زده کرد.

 

تا به حال به این فکر کرده‌اید که برای رشد و توسعه کسب و کارتان به یک بیزینس کوچ نیاز دارید؟

اریک اشمیت در مصاحبه با مجله Fortune به نقل از بیل گیتس گفت:

همه انسان‌ها به یک کوچ نیاز دارند. بیل گیتس و استیو جابز از دیگر صاحبان کسب و کار بسیار موفق هستند که از خدمات بیزینس کوچینگ بهره گرفته‌اند.

 

مزایا منتورینگ

بیزینس کوچینگ چه مزایایی دارد؟

اکثر افراد گمان می‌کنند هر گاه به یک مشکل برخورد کردند باید از یک بیزینس کوچینگ استفاده کنند. در حالی که حتی اگر شما دارای کسب و کاری هستید که موفق بوده و راضی از کارایی و عملکرد خود هستید برای رشد و توسعه بیشتر به یک فرد حرفه‌ای نیاز دارید. نمی‌توان بیزینس کوچینگ را در مشخص کردن و رسیدن به اهداف خلاصه کرد.

• مشخص نمودن اهداف نهایی، برنامه‌ ریزی برای رسیدن به چشم انداز‌ها

• استخدام افراد با کفایت

• یک محیط ایده‌ آل برای رشد و ترقی کارکنا‌نتان مهیا کنید.

• ایجاد اعتماد به نفس، شناسایی باور‌های درونی خود و رشد و پرورش آن‌ ها

• این باور‌ها و هر مانع دیگری را از سر راهتان بردارید.

• متناسب با فرصت‌ هایتان یک برنامه استراتژیک بنویسید.

• ارتقاء مهارت رهبری خود با درک چگونگی همکاری با افراد مختلف

• به دیدگاه بهتر و واضح‌تری از کسب و کار خود برسید.

• کارمندانی پرورش دهید که عملکرد و بازدهی بالایی دارند، مسئولیت‌ پذیر و پاسخگو هستند.

 

مزایای بیزینس کوچینگ چیست

• یکی دیگر از مزیت‌های بیزینس کوچینگ این است که باعث می‌شود فعالیت‌های بهتر، مؤثرتر و هوشمندانه نصیب شما شود، چراکه شما به صورت دقیق اهداف خود را مشخص کرده‌اید. در واقع مربی کسب و کار براتان مشخص می‌کند که چه می‌خواهید، چه می‌توانید بخواهید و چه باید بخواهید. بنابراین این بیزینس کوچینگ است که ایده‌ها و مسائل مهم را از داخل قلب صاحبان کسب و کار بیرون می‌کشد.

• با بیزینس کوچینگ شما می‌توانید یک زندگی متعادل و کاری منظم داشته باشید، چراکه از قبل آن را طراحی کرده‌اید. داشتن زندگی متعادل و کاری منظم و عالی نتیجه توجه کردن به خود است. بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند که چگونه مسئولیت‌پذیر باشید و چگونه در بین مردم سربلند کنید تا آن‌ها شما را دوست داشته باشند.

• توسط بیزینس کوچینگ بیشتر از آنچه در حال حاضر درآمد دارید، درآمد خواهید داشت و پولساز خواهید بود. شما می‌توانید از هر مقداری که فکر می‌کنید، درآمد بیشتری داشته باشید، پس چرا این کار را انجام نمی‌دهید. به کمک بیزینس کوچینگ شما می‌توانید برنامه‌های مالی خود را به درستی بچینید و استراتژی‌های مخصوص به دست آوردن درآمد بیشتر را وارد کسب و کارتان نمایید.

• توسط این روش درآمد بیشتری به دست‌آورید و هیچگاه در این مسیر متوقف نشوید. مربی کسب و کار همیشه در کنار شما خواهد بود، وقتی کسی وجود دارد که شما را راهنمایی می‌کند و به او اعتماد دارید، این امر باعث می‌شود تا شما درآمد بیشتری به دست‌آورید، چون از پس کار‌ها به خوبی برمی‌آیید.

• یکی دیگر از مزیت‌های بیزینس کوچینگ این است که شما انرژی پایدار داشته باشید و از درجا زدن بپرهیزید. به لطف مربی کسب و کار شما دغدغه‌های کمتری خواهید داشت، لذا وقت آزاد بیشتری نصیب شما خواهد شد و مسلماً خوشحال‌تر به نظر می‌رسید.

با وجود این مزیت‌ها اگر می‌خواهید بدانید دقیقاً مفهوم بیزینس کوچینگ چیست؟ در یک کلام باید بگوییم: بیزینس کوچینگ یعنی اینکه شما در کنارتان یک شریک مورد اعتماد داشته باشید و در همه حال از او مشورت و کمک بگیرید. در مقاله‌ای دیگر بطور مفصل درباره مزایای بیزینس کوچینگ صحبت کرده‌ایم که خواندن آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

فرآیند بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند تا ببینید امروز در چه جایگاهی قرار دارید، می‌خواهید در آینده به چه جایگاهی برسید و برای رسیدن به این جایگاه چه اقداماتی باید صورت دهید. فرآیند کوچینگ کسب و کار 4 مرحله دارد؛

  • اولین گام در بیزینس کوچینگ مشخص کردن هدف است.
  • سپس باید در پی یافتن نقاط قوت و نقاط قابل بهبود کسب و کارتان باشید تا به چشم‌انداز واضح‌تری از رشد سازمان و نیازهای آن دست یابید.
  • حال باید برنامه‌ای طراحی کنید و ببینید برای رسیدن به اهدافتان چه اقداماتی صورت دهید.
  • در پایان می‌بایست میزان پیشرفت‌تان را در راه رسیدن به هدف ارزیابی کنید.

بیزینس کوچ و صاحب کسب و کار طبق یک برنامه منظم با یکدیگر ملاقات می‌کنند تا؛

  • تمامی تکالیف یا توافق‌هایی که در جلسه پیش تعیین شده بررسی شود.
  • اهداف و آرمان‌های صاحب کسب و کار برای خودش و تجارتش در دوره بعدی کوچینگ مشخص شود.
  • برنامه‌ای برای محقق شدن اهداف در دوره بعدی کوچینگ طراحی شود و ببیند چه اقداماتی باید صورت بپذیرد.
  • بین کار و زندگی تعادل و توازن برقرار شود.

همچنین بهتون پیشنهاد می کنیم مقاله کوچینگ شغلی را مطالعه کنید تا بتوانید در کسب و کار خوب استفاده کنید

 

بیزینس کوچینگ چه کمکی به صاحبان کسب و کار می‌ کند؟

صاحب کسب و کار به دنبال توصیه‌ هایی کاملاً تخصصی است، می‌خواهد دیدگاهی واضح‌تر و واقع‌گرایانه نسبت به آینده کسب و کارش داشته باشد و برای از میان برداشتن موانع و مشکلات موجود راهکاری پیدا کند.

می‌ توانید اطمینان داشته باشید که یک بیزینس کوچ حرفه‌ ای قادر است مشکلات منحصر به فرد و سیستماتیک کسب‌ و‌ کار شما را تجزیه و تحلیل و شناسایی کند، به عنوان یک منبع قابل اعتماد به شما اطلاعات کافی دهد، بتوانید یک هدف‌ گذاری صحیح داشته باشید، شما را به کسب خود آگاهی برساند، عملکرد فردی و بهره وری از توانمندی‌ های شما را توسعه دهد و با راهبرد‌های تکنیکی به شما کمک می‌کند تا به آنچه می‌خواهید دست یابید.

 

بیزینس کوچینگ و بازخورد به صاحبین کسب و کار

چگونه بیزینس کوچ شویم؟

اجرای فرایند کوچینگ توسط یک کوچ حرفه‌ ای انجام می‌شود که با توانمندی‌های آن سازگار است. هر چند تبدل شدن به یک کوچ موفق نیازی به گذراندن دوره آکادمیک ندارد اما یک کوچ حرفه‌ای و مجرب باید مهارت‌های لازم برای انجام کار را یاد گرفته و تمرین کند.

به همین دلیل، کوچ‌ ها برای کسب مهارت و دانش لازم نیاز به شرکت در دوره بیزینس کوچینگ دارند تا با کسب مهارت‌های تخصصی و کسب تجربیات ارزشمند بتوانند در رشد و توسعه مشاغل گوناگون موفق عمل کنند. در ادامه در مورد اینگه چگونه بیزینس کوچ شویم اطلاعاتی در اختیار شما قرار می‌دهیم.

یک کوچ برای شروع به کار کردن نیاز به مجوز دارد که با حضور در کلاس‌های آموزش بیزینس کوچینگ می‌ توانند مجوز مورد نیاز را دریافت نمایند. داشتن مجوز ضمن آغاز به کار یک کوچ موجب ایجاد اعتبار برای شما می‌شود که در نظر مخاطب و مراجعه‌کنندگان یکی از ملزومات برای اعتماد است.

مجوز‌های کسب شده به صورت ملی و بین‌ المللی ارائه می‌شوند که مطابق با استاندارد‌های مشخص تعیین و ارائه می‌شوند. علاوه بر این افراد برای کسب این مجوز باید اصول اخلاقی را رعایت کرده و با گذراندن تمام سرفصل‌های دوره بیزینس کوچینگ به مرحله بالایی از دانش و مهارت در این زمینه رسیده باشند.

بیزینس کوچ کارافرین و صاحب کسب و کار

بیزینس کوچ کیست؟

در حالت کلی یک مربی کسب‌وکار یا همان بیزینس کوچ متخصصان و کارآفرینانی هستند که در آن زمینه تجربه بسیار دارند و با انتقال تجربه به سایر کارآفرینان و شما می‌توانند در موفقیت نقش اساسی داشته باشند. این افراد با دارا بودن چندین کسب‌وکار موفق به شما کمک می‌کنند تا:

  • یک چشم‌انداز خوب و جامع برای زندگی و کسب و کارتان تعریف کنید.
  • شما را راهنمایی می‌کند تا بتوانید مهارت‌های حرفه‌ای خود را تقویت کرده و ذهن و نگرشتان را رشد و توسعه دهید.
  • به شما درباره خودتان، نقاط قوت و نقاط قابل بهبودتان بازخورد می‌دهد.
  • به شما کمک می‌کند تا فرصت‌های کسب و کارتان را شناسایی کنید.
  • شما را با سازمان‌ها و متخصصینی ارتباط می‌دهد که می‌توانند در حل مشکلات و مسائل به شما کمک کنند.
  • در زمان تغییر و تحول به شما کمک می‌کنند یک بنگاه اقتصادی تأسیس کرده و آن را توسعه دهید.
  • به شما کمک می‌کنند تا میان زندگی و کسب و کارتان تعادل و توازن برقرار کنید.
  • به مشکلات شما گوش می‌دهد، کمک می‌کند تا برای خود اهدافی مشخص کنید، برنامه‌ای برای اقدامات لازم برای محقق ساختن این اهداف طراحی کنید و شما را ملزم می‌کند این برنامه ها را اجرا کرده و اقدامات لازم را صورت دهید.
  • به شما انگیزه می‌دهد و تشویق‌تان می‌کند تا اعتماد به نفس داشته باشید و برای خودتان ارزش و احترام قائل شوید.

مهم‌ ترین عناصر یک رابطه کوچینگی چیست؟

یک عنصر کلیدی در برقراری یک رابطه مؤثر میان مراجع و بیزینس کوچ متعهد بودن هر دو طرف است. هر دو باید مشتاق باشند و زمان کافی صرف کنند تا اعتماد طرف مقابل را به دست آورند و یک رابطه خوب برقرار کنند. از دیگر ویژگی‌های ضروری که کیفیت یک رابطه را بهبود می‌بخشد می‌توان به موارد زیر اشاره داشت؛

1. احترام:

این احترام در نتیجه تشخیص دانش، مهارت و توانمندی‌های کوچ و خواست مراجع برای توسعه دادن توانمندی‌ها و تجربیاتش به دست می‌آید.

2. اعتماد:

اعتماد در نتیجه ارتباط، در دسترس بودن، قابل‌پیش‌بینی بودن و وفاداری میان کوچ و مراجع پدید می‌آید.

3. شکل گیری همکاری و شراکت:

کوچ و مراجع باید به این موضوع پی ببرند که هر دو همچون شرکای حرفه‌ای و تجاری نیستند.

4. انتظارات و توقعات واقع‌ گرایانه:

کوچ شما را تشویق می‌کند برای خود اهدافی مشخص کنید که واقع‌بینانه و دست یافتنی و مرتبط با کسب و کار شما باشند.

5. زمان:

در رابطه میان کوچ و صاحب یک کسب و کار، زمان یکی از مهم‌ترین عناصر است هر دو یک زمان خاص را برای ملاقات‌هایتان در نظر می‌گیرید، در ابتدا این ملاقات‌ها باید یک یا دو بار در هفته باشد؛ شکل‌گیری این رابطه زمان کمتری باید صرف کنید. پیشنهاد می‌شود دوره آنلاین کوچینگ علی‌مسچی را دنبال کنید.

دانلود کتاب بیزینس کوچینگ pdf
دانلود کتاب بیزینس کوچینگ pdf

نقطه شروع کوچینگ کجاست؟

بیزینس کوچینگ با یک جلسه معارفه آغاز می‌شود که در آن کوچ با صاحب کسب و کار و تجارت او آشنا می‌شود. سپس بر اساس یک برنامه منظم با او جلسه می‌گذارد. این جلسات می‌توانند به صورت حضوری، آنلاین یا تلفنی برگزار شوند.
در این جلسات تغییرات حاصل بررسی و ارزیابی می‌شوند، استراتژی‌هایی طراحی خواهند شد، مشکلات موجود شناسایی و شفاف‌سازی خواهند شد، اهدافی معین می‌شوند.

جلسات کاری بیزینس کوچینگ در سازمانجلسات متشکل از اعضای تیم و برنامه های راهبردی بیزینس کوچینگ

مخاطبان بیزینس کوچینگ چه کسانی هستند؟

بیزینس کوچینگ به درد کسانی می‌خورد که می‌دانند چه می‌خواهند و با آغوش باز به استقبال تغییر می‌روند. در این صورت بیزینس کوچ به آن‌ها کمک می‌کند تا برای خود اهدافی بهتر و عالی‌تر تعریف کنند، بهتر تصمیم بگیرند، عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارند و روابط‌شان را بهبود بخشند. ببیزنس کوچینگ برای؛

  • مدیران عامل
  • مدیران ارشد
  • صاحبان کسب و کار
  • کارآفرینان
  • و همه کسانی که قصد توسعه سازمانشان را دارند‌ مناسب است.
آمار و ارقام نتایج خدمات بیزینس کوچینگنتایج بیزینس کوچینگ در کسب و کارهایی که آتجربه استفاده از آن را داشتند.

سرفصل‌ های دوره بیزینس کوچینگ

در دنیای رقابتی و پیشرفته امروزی، استفاده از یک تفکر حرفه‌ای و توانمند به شما کمک می‌کند تا در وقت مناسب با یک تصمیم صحیح بتوانید مسأله را حل نمایید. بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند تا با فکر کردن صحیح بتوانید بهترین راه حل را انتخاب نموده و آن را در کسب و کار خود به کار ببندید.

علی مسچی به عنوان یک بیزینس کوچ موفق و حرفه‌ای، کار آفرین و دارنده 5 کسب و کار موفق، با بیش از 28 سال سابقه مدیریتی در زمینه کسب و کار‌های موفق، مؤلف کتاب‌های پاشنه آشیل کسب و کار با استفاده از جدیدترین متد‌های آموزش بیزینس کوچینگ، تکنیک‌های کاربردی را به کار‌آموزان و علاقه مندان کوچینگ ارائه می‌دهند.

طبق سرفصل‌ های آموزش بیزینس کوچینگ علی مسچی یاد می‌گیرید به عنوان یک کوچ حرفه‌ای: درست فکر کنید، ساختار شغلی خود را طراحی نمایید و در هنگام مواجهه با مشکل و مسأله بتوانید راه حل مناسب را ارائه دهید.

دوره بیزینس کوچینگ ما با هدف مهارت محوری به صورت برگزاری جلسات تمرینی و انجام بازی‌های مؤثر تمامی مهارت‌های اصلی بیزینس کوچینگ را در اختیار شما قرار می‌دهد. این دوره‌ها نه به صورت دانش بیان و نه با خواندن کتاب انجام می‌شود.

مقاله مرتبط:  6 مهارت‌ کوچینگ چیست؟ + آموزش مهارت های کوچینگ

ویژگی‌ های مهم در انتخاب یک بیزینس کوچ

نبود سازمان متحد و ناظر بر انتخاب کوچ موجب شده تا هر فردی با هر سطحی از دانش و تجربه ادعای کوچ بودن داشته باشد و در هنگام کار عملاً هیچ کارایی نداشته باشد. به همین علت در هنگام انتخاب کوچینگ داشتن اطلاعات در مورد بهترین ویژگی‌های بیزینس کوچ می‌تواند تا مقدار زیادی به شما کمک نماید. در ادامه به ویژگی‌های بیزینس کوچ خواهیم پرداخت.

1. اعتماد

داشتن اطلاعات جامع و کامل کوچینگ از موکل خود می‌تواند به او کمک کند تا بهترین خدمات و راهکار‌ها را در جهت پیشبرد و موفقیت کسب‌وکار ارائه دهد.

به همین دلیل داشتن اعتماد یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بیزینس کوچ عالی است تا فرد مراجعه‌کننده بتواند به راحتی و بدون احساس ترس، اضطراب و شرم سؤالات خود را از کوچ بپرسد.

2. سطح دانش و اعتبار

یکی دیگر از ویژگی‌های بیزینس کوچ داشتن آگاهی، توانمندی و میزان تأثیرگذاری آن در راه موفقیت است. بررسی توانمندی‌ها و موفقیت‌های کوچ در زمینه‌های مختلف، کسب‌وکار‌ها و افرادی که با هدایت کوچ به موفقیت دست‌یافته‌اند، می‌توانند پارامتر‌هایی برای انتخاب کوچ باشند. شما می‌توانید با بررسی نظرات مشتریان قبلی شخص کوچ، انتخاب خود را عاقلانه‌تر انجام دهید.

3. راه برقراری ارتباط

یکی از عوامل تأثیر‌گذار در انتخاب بیزینس کوچ، نحوه برقراری ارتباط آن با فرد مراجعه‌کننده است. چنانچه کوچ از شیوه ارتباطی مؤثری استفاده کند می‌تواند در سایه اعتماد، تمامی اطلاعات مورد نیاز را از فرد مراجعه‌کننده دریافت نماید. در دسترس بودن کوچ در تمام زمان‌ها و نه تنها در جلسات حضوری به فرد این اطمینان را می‌دهد تا در هر لحظه بتواند سؤالات خود را با او در میان بگذارد.

4. شنونده خوب

شنونده خوب بودن یکی از لازمه‌های موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای است. شنونده خوب بودن به معنای درک کردن کامل تمامی پیام‌های کلامی و غیرکلامی شخص مراجعه‌کننده است. رفتار یک کوچ موفق باید با مبحث گوش شنوا در کوچینگ به خوبی آشنا باشد به نحوی که فرد متوجه شود پیام به صورت کامل از جانب کوچ درک و رسیدگی می‌شود.

گذراندن وقت با دوستان

5. اهداف

دستیابی به اهداف در بازه‌های زمانی مختلف (کوتاه‌مدت، می‌ان‌مدت و بلندمدت) در هر کسب‌وکاری دارای اولویت است. استفاده از یک بیزینس کوچ موفق این امکان را می‌دهد تا با کمک دانش و تجربه خود، امکان رسیدن به هدف را در بازه زمانی مشخص شده تخمین بزنند.

6. ارائه بازخورد

یکی دیگر از ویژگی‌های بیزینس کوچ عالی، ارائه بازخورد به فرد مراجعه‌کننده به جهت تعیین میزان پیشرفت است. رشد و موفقیت یک کسب‌وکار در گرو بازخورد‌های داده شده توسط بیزینس کوچ است. بازخورد‌ها باید شفاف و به صورتی باشد که از طرف موکل قابل درک باشد.

7. صداقت و درستکار بودن

یکی از بالاترین ارزش‌های اخلاقی که یک بیزینس کوچ باید داشته باشد، صداقت و درستکاری فرد است. چنانچه کوچ با موکل خود صادق نباشد، فرد هرگز نقاط ضعف خود را متوجه نخواهد شد و دستیابی به موفقیت برای او امکان‌پذیر نخواهد شد.

8. علاقه‌ مندی به یادگیری

یکی از وظایف مربی کسب‌ و کار، میزان علاقه‌ مندی او به درک و دریافت و یادگیری مسائل جدید است. علاوه بر یادگیری تکنیک‌ های به روز مربیگری باید نسبت به هر اتفاق جدید در دنیا واکنش نشان دهد و در صدد کسب اطلاعات باشد تا بتواند با علایق موکل خود مرتبط نموده و راه‌ های مناسب را ارائه دهد.

9. به چالش انداختن فرد

یک بیزینس کوچ حرفه‌ای خوب می‌داند با ایجاد چالش‌های مختلف و دادن سختی به فرد مراجعه‌کننده می‌تواند نقاط ضعف آن را تشخیص و شناسایی کند. بیزینس کوچ موفق، فرد را در رسیدن به هدف و نقاط بالاتر تشویق می‌کند.

10. توانایی حل مسأله

یکی از بهترین ویژگی‌های بیزینس کوچ موفق، تشخیص مسائل و تفکیک آن‌ها از یکدیگر است. در واقع یک کوچ حرفه‌ای باید راهکار‌های مختلفی برای ایجاد تغییرات مثبت و سازنده ارائه دهد.

11. داشتن مهارت اجتماعی

یکی از مهم‌ ترین ویژگی‌ های بیزینس کوچ عالی که می‌تواند حتی از عامل دانش و تجربه بالاتر نیز باشد، داشتن مهارت اجتماعی کوچ است. شناخت و درک افراد با طبقه‌ های اجتماعی متفاوت و نحوه برخورد و ایجاد ارتباط با افراد گوناگون یکی از ویژگی‌ های بیزینس کوچ موفق است.

12. شناخت محدودیت‌ ها

شاید از نظر شما این مورد نمی‌تواند یکی از ویژگی‌های بیزینس کوچ حرفه‌ای باشد اما این قابلیت می‌تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد. شناخت توان دانشی و علمی خود یکی از عامل‌های موفقیت کوچ است.

او خوب می‌ داند که نباید در مورد زمینه‌ هایی مانند اقتصاد، حسابداری و … که اطلاعاتی ندارد هرگز اظهار نظر نکند و از یک کارشناس حرفه‌ای و متخصص در این زمینه کمک بخواهد.

پیشنهاد می‌شود مقاله دیگر ما درباره نیچ مارکتینگ چیست را بخوانید.

 

وضعیت بیزینس کوچینگ در دنیا

اکنون که متوجه شدید بیزینس کوچینگ چیست و چه مزیت‌هایی دارد؟ بهتر است کمی هم در مورد وضعیت آن در دنیا و ایران برایتان بگوییم. در این راستا لازم است بدانید، امروزه نه تنها شرکت‌های بزرگ در دنیا کوچینگ را به عنوان یک حقیقت انکارناپذیر قبول کرده‌اند، بلکه کسب و کار‌های کوچکتر هم برای آن جایگاه ویژه‌ای در نظر گرفته‌اند.

به طوری که در دوران رکود اقتصادی، کمتر شرکتی را می‌توانید پیدا کنید که برای کسب و کار خود بیزینس کوچینگ را ضروری و مهم نداند. بنابراین مدیران و کارآفرینان بیشتر از هر زمان دیگری به راه‌اندازی یک کسب و کار موفق با یک تیم حرفه‌ای کوچینگ آن هم با بودجه کم احتیاج دارند.

در دوران آشفتگی اقتصادی، شرکت‌های بزرگ و کوچکی که همکاری خود را با کوچ‌ها ادامه می‌دهند، در شرایطی که به آن‌ها نیاز دارند، یک تیم پشتیبانی خارجی خواهند داشت تا به آن‌ها کمک کند، اما شرکت‌های دیگر در مواقع بحرانی از مدیر تا پرسنل روحیه خود را از دست می‌دهند.

بنابراین می‌توان گفت بیزینس کوچینگ توانسته در میان کسب و کار‌ها جایگاه خود را پیدا کند و برای موفقیت در تجارت، همه مشاغل و کسب و کار‌ها به آن نیاز دارند.

برای اینکه بتوانید بیزینس کوچینگ بهتری داشته باشید باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشید.

برای افزایش اعتماد به نفس به شما پیشنهاد می کنیم مقاله اعتماد به نفس چیست را مطالعه کنید.

در ایران کوچینگ یک پدیده ناشناخته نیست، بلکه سابقه کمتری نسبت به کشور‌های دیگر دنیا دارد. علاوه بر این از آنجایی که یک کوچ تنها باید متخصص بیزینس کوچینگ باشد، گاهی اوقات سوء برداشت‌هایی در مورد آن صورت می‌گیرد. یک کوچ نیاز ندارد در همه زمین‌ها تخصص کسب کند و تنها باید متخصص کوچینگ باشد. این ویژگی کوچینگ راه مربی‌ها یا کوچ‌ها را برای فعالیت در تمامی کسب و کار‌ها باز کرده است.

اگر می خواهید در زمینه ارتباطات اطلاعاتی کسب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم مقاله مهارت های ارتباطی را مطالعه کنید.

وضعیت بیزینس کوچینگ در دنیا

چه زمانی بیزینس کوچ استخدام کنیم؟

فرقی نمی‌کند صاحب کسب و کاری هستید که با مشکلات زیادی روبه‌رو است یا اینکه یک کسب و کار موفق دارید و می‌خواهید بیشتر از گذشته پیشرفت کنید، مهم نیست که کارتان را تازه شروع کردید یا اینکه در میانه راه قرار دارید و چندان هم بی‌تجربه نیستید، یک شرکت کوچک و نوپا دارید یا یک برند بزرگ و معتبر و خوش نام هستید، در تمامی این حالات، برای رشد و ارتقای روز افزون کسب و کار خود نیازمند آن هستید که یک بیزنیس کوچ استخدام کنید.

بیزینس کوچ می‌تواند در تصمیم‌های مهم و ضروری تجارت به شما کمک کند؛ چراکه مدیریت یک کسب و کار همواره با چالش‌های فراوانی روبه‌رو بوده و اینکه شما صاحب کسب و کار خود هستید، به این معنی نیست که باید به تنهایی تمام کار‌ها را انجام دهید و برنامه‌ریزی‌ها را شخصاً مشخص کنید.

همه کسب و کار‌ها می‌توانند از وجود بیزینس کوچ بهره‌مند شوند و با کمک او مجموعه خود را با سرعت زیادی به رشد و موفقیت برساند. یادتان باشد که ساختن یک کسب و کار موفق همیشه و در همه حال به مهارت، تجربه، دانش و راهنمایی افراد موجود در مجموعه و همچنین متخصصان خارج از آن یعنی همان بیزینس کوچ‌ها احتیاج دارد.

بنابراین اگر هدف شما حل مشکلات پیش رو در کسب و کارتان بوده و موفقیت و رشد روز افزون در کسب و کار است، بیشتر از هر زمانی نیاز دارید تا یک بیزینس کوچ باتجربه و حرفه‌ای برای مجموعه خود استخدام نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیزینس و انواع آن به شما پیشنهاد می کنیم مقاله بیزینس چیست را مطالعه کنید.

مشهورترین کوچ موفق در دنیا 

در دنیای کوچینگ و مشاوره کسب و کار، تعداد زیادی رهبر برجسته و شناخته‌شده وجود دارد که به عنوان نمونه‌های موفق در این زمینه شناخته می‌شوند. برخی از این رهبران برتر بیزینس کوچینگ در دنیا عبارتند از:

1- تونی رابینز( Tony Robbins): مشاور سابق بیل کلینتون و هیو جکمن. مشهورترین بیزینس کوچ فعلی جهان، با ده‌ها شرکت و کسب‌وکار شخصی و مولف چندین کتاب با بیشترین فروش (Best Selling) در نیویورک‌تایمز ازجمله کتاب «اهرم‌های پولدار شدن»

2- ونیس دل مونته (Vince Del Monte): صاحب چند برند در ورزش پرورش اندام و مولف کتاب مشهور «Living Large»

3- ساوراب کاوشیک (Saurabh Kaushik): از موفق‌ترین مربی‌های کسب‌وکار هندی و منتخب مجله‌ی فوربس در لیست ۵۰۰ کارآفرین برتر جهان

4- گرانت کاردون (Grant Cardone): با تخصص بالا در حوزه‌های خودرو و املاک، بازاریاب برگزیده‌ی مجله فوربس در سال ۲۰۱۷ و نویسنده کتاب‌های پرفروش «قانون ۱۰ ایکس» و «اگر اولین نیستی آخرین هستی»

5-اندرو عزیز (Andrew Aziz): تریدر متبحر کانادایی بازارهای مالی، نویسنده‌ی کتاب معروف «معاملات روزانه برای زندگی» و مربی برتر کسب‌وکار سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ به‌ترتیب از نگاه مجله‌های Investopedia و Benzinga

6- الی براون (Ali Brown)؛ از موفق‌ترین بیزینس وومن‌های جهان، صاحب سازمان توانمندسازی کسب‌وکار زنان به نام We Lead و از کارآفرین‌های برگزیده‌ی مجله‌ی فوربس

7- جان ماکسول (John C. Maxwell): او نویسنده کتب موفقیت و رهبری مشهوری است و به عنوان یک مشاور و کوچ معتبر در زمینه رهبری و توسعه فردی شناخته می‌شود.

8- تشیا سو کیونگ (Chee Kiong Tan): او یکی از کوچ‌های برجسته جهان در زمینه رهبری و توسعه سازمانی است و به مشتریان از مختلف نقاط جهان کمک می‌کند.

همچنین بسیاری از کوچ‌ها و مشاوران موفق دیگر در دنیا وجود دارند که در حوزه‌های مختلف مشاوره و کوچینگ فعالیت می‌کنند و به بهبود کسب و کارها و زندگی افراد کمک می‌کنند.

کوچ موفق در دنیا(تونی رابینز)

 

بیشتر بخوانید: معرفی کتاب موفقیت در جهان آشنا شوید.

 

سوالات متداول

1. بیزینس کوچینگ چیست؟

بیزینس کوچینگ یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند در کسب و کارتان به موفقیت برسید. بیزینس کوچ به صاحب کسب و کار کمک می‌کند تا به درکی عمیق‌تر از توانمندی‌ها و نقاط قابل بهبود خود دست یابند، نسبت به اهداف شخصی و کسب و کارشان آگاهی و بصیرت بیشتری کسب کنند.

2. دوره بیزینس کوچینگ چه تاثیری بر کسب و کار ها دارد؟

دوره بیزینس کوچینگ با هدف مهارت محوری به صورت برگزاری جلسات تمرینی و انجام بازی‌های مؤثر تمامی مهارت‌های اصلی بیزینس کوچینگ را در اختیار شما قرار می‌دهد. این دوره‌ها نه به صورت دانش بیان و نه با خواندن کتاب انجام می‌شود.

مقاله مرتبط:  رشد 3 برابری فروش "نیوشا" با بیزینس کوچینگ

3. بیزینس کوچینگ چه تفاوتی با منتورینگ دارد؟

منتورینگ به فرآیند استاد شاگردی گفته می‌شود که فرد برای افزایش مهارت و کسب و تجربه در کنار فرد باتجربه (استاد) قرار می‌گیرد. درحالی که کوچینگ مراجع با کوچ خود همراه می‌شود تا طی فرآیندی پتانسیل های خود را شناسایی و بهبود بخشد. ممکن است در رسیدن به اهداف باهم تشابه داشته باشند اما مسیر و عملکرد آنها متفاوت است.

4. آیا واقعاً بیزینس کوچینگ به رشد کسب و کارم کمک میکند؟ چطور؟

کوچینگ کسب و کار با تحلیل سازمان شما و اعضای آن و همینطور تنظیم اهداف سازمانی و فردی به رشد حداکثری کسب و کار شما کمک می‌کند و این محدود به مدت همکاری و حضور بیزینس کوچ در کسب و کار شما نیست. ارزشی که کوچینگ به هریک از اعضای گروه اضافه می‌کند که در نهایت تاثیرات مثبت بلند مدتی (مانند مهارت های موثر فردی) برای سازمان ایجاد می‌کند.

5. آیا صاحبان کسب و کارهای کوچک هم می‌توانند از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده کنند؟

فرقی نمیکند کسب و کارتان چقدر بزرگ یا کوچک و نوپا باشد بیزینس کوچینگ به شما در تسریع روند پیشرفت کمک خواهد کرد. مشکل اینجاست که اغلب شرکت‌های کوچک حاضر به پرداخت هزینه های یک بیزینس کوچ نیستند یا آن را کاربردی نمی‌پندارند. اما این را بدانید که نرخ بازگشت سرمایه کوچینگ 700٪ بوده و رضایت مشتریان آن نزدیک به 98٪ می‌باشد.

6. در اولین جلسه بیزینس کوچینگ چه می‌ گذرد؟

بیزینس کوچ ترتیب یک جلسه معارفه را می‌دهد و در آن سؤال‌های مفصلی درباره کسب و کار و زندگی مراجع می‌پرسد. این جلسه چیزی در حدود 2 ساعت طول می‌ کشد. برخی بیزینس کوچ‌ها پیش از شروع جلسه معارفه یک پرسش‌ نامه و یک قرارداد تهیه می‌کنند و از صاحب کسب و کار می‌خواهند به این پرسش‌ها پاسخ داده و قرارداد را امضا کنند. این جلسه معارفه اهمیت بسزایی دارد چرا که سبک و لحن جلسات کوچینگ و نحوه همکاری بیزینس کوچ و صاحب کسب و کار را مشخص خواهند کرد.

یشنهاد می شود مقاله کوچینگ رابطه چیست را مطالعه کنید.

توضیح منتورینگ

نتیجه‌ گیری

یکی از راه‌ های موفقیت و کسب سود بیشتر در دنیای امروز، استفاده از بیزینس کوچینگ به عنوان یک راهنما است. در واقع بیزینس کوچینگ فرایندی است که به شما کمک می‌کند تا از نقطه‌ ای که در آن قرار دارید به نقطه هدف خود برسید.

در این راه برای داشتن تصمیمات بهینه و استفاده از راه‌ حل‌ های مناسب بهتر است از یک کوچ حرفه‌ ای استفاده نمایید. برای اینکه تبدیل به یک کوچ حرفه‌ای شوید نیاز است تا با شرکت در دوره بیزینس کوچینگ، مهارت لازم را کسب کنید. از نظر شما بهترین ویژگی های بیزینس کوچ کدام است؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

ارسال نظرات

  1. سلام
    من دو سه سال هست که پیچ گل آرایی و بادکنک آرایی دارم و همینطور برای انجام مراسامات با جاهای خیلی زیادی کار میکنم.
    دلم میخواد کارمو بزرگتر کنم و پیشرفت کنم .
    آیا این بیزینس کوچینگ میتونه کمکی برای من و پیجم باشه ؟

    1. سلام و عرض ادب.
      بله ۱۰۰ درصد حتما از آموزش‌های بیزنس کوچینگ استفاده فرمایید.

    2. سلام و عرض ادب خدمت شما.
      بله ۱۰۰ درصد حتما از آموزش‌های بیزنس کوچینگ استفاده فرمایید.

  2. سلام وقت شما بخیر باشه
    ببخشید برای گرفتن وقت مشاوره برای بیزینس کوچینگ کسب و کار باید چطور اقدام کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    1. سلام وقت بخیر! می تونم خواهش کنم درخواستتان را به شماره ی 09206968003 ارسال کنید یا به واتس اپ پیام بدهید.

  3. سلام برای آموزش دوره بیزینس کوچینگ چطور باید ثبت نام کنیم؟

    1. سلام دوست عزیز! لطفا برای اطلاعات بیشتر به واتس اپ شماره ی 09206968003 پیام بدهید.

  4. سلام خسته نباشید
    کوچینگ کسب و کار واقعا میتونه کمک کننده باشه، ممنون از تیم خوب و حرفه ای مهندس مسچی

    1. سلام و وقت بخیر، ممنون از حمایت شما

  5. سلام وقت خوش
    جناب مسچی واقعا یک بیزینس کوچینگ حرفه ای هستند که من باهاشون مشاوره داشتم و واقعا ازشون سپاسگزارم.

    1. سلام، نظر لطف شماست، سپاس از همراهیتان

  6. دوره بیزینس کوچینگ واقعا بینظیره، شرایط مالی من بشدت تغییر کرده. استاد واقعا ازتون ممنونم

    1. سلام و وقت بخیر، خوشحالیم که مقاله ما برای شما مورد استفاده قرار گرفت.

  7. سلام وقتتون بخیر
    هزینه ثبت نام دوره بیزینس کوچینگ چقدر هست؟

    1. سلاوم و درود، لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به واتس اپ شماره 09206968003 پیام بدهید.

  8. کوچ کسب و کار هزینه اش چقدره؟

    1. سلام دوست عزیز، خواهشمندیم برای کسب اطلاعات بیشتر به واتس اپ شماره 09206968003 پیام بدهید.

  9. سلام روز خوش
    استاد علی مسچی به قطع از بهترین های بیزینس کوچینگ ایران هستند. واقعا ازتون ممنونم بابت لطفی که به بنده داشتید.

    1. سلام دوست عزیز، سپاس فراوان از حمایت شما

  10. سلام وقت بخیر
    تفاوت کوچینگ و مشاوره را در وب سایت مشاوره کسب و کار نجات مطالعه میکردم که به وب سایت شما رسیدم ، در راستای مدیریت شرکت های کوچک و متوسط بهتر است که کدامیک را دنبال کنم ؟
    توسعه شخصی
    همکاری با منتور
    مشاوره مدیریت
    یا کوچینگ

    1. سلام دورد بر شما، لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به واتس اپ شماره 09206968003 پیام بدهید.

  11. سلام وقتتون بخیر من میخوام دوره بیزینس کوچینگ شما رو شرکت کنم. چه جوری باید ثبت نام کنم؟

  12. سپاس از مطلب خوب و مفیدتان
    جزییات و نکات خوبی در مطلب متذکر شدید ا
    البته این اطلاعات همواره متفاوت تعریف شده اند .
    علاو ه بر مشاوره کسب و کار، ساکوراد ، الوبیز ، مجله بازده و … هم این تفاوت تعریف دیده میشود ، چرا ؟

    1. با درود.ممنون از حسن توجه شما.مشاورین بر اساس تجربیات و دیدگاه خود مواردی را بیان می کنند که با روش خاص خودشان، منتج به فروش شده است.شما بر اساس پتانسیل های موجود در کسب و کارتان،مشاور ی را انتخاب می کنید که راهنماییش منتج به فروش یا افزایش فروش در بیزینس شما شود.

  13. بسیار عالی مبحث بیزینس کوچینگ را توضیح دادید استاد عزیز و گرامی
    ممنون از شما

    1. با درود.ممنون

  14. بنظر من داشتن یک گوش شنوا یکی از مهمترین امتیازات داشتن کوچ هست. این بخش رو خیلی می پسندم:
    “یکی از نکات کلیدی در کوچینگ، خوب گوش دادن است. باید با تمامی وجود به مخاطب گوش دهید، نه اینکه صرفاً صداها را بشنوید. در عین حال، نیاز نیست به تک تک کلمات و جملات دقت کنید، شما باید نقاط مهم صحبت‌های وی را که نشان دهنده ضعف و قوت مخاطب‌تان هستند با گوش دادن تشخیص دهید. هم‌چنین به یاد داشته باشید: صد کلمه اولی که به زبان می‌آورند، نشان‌دهندهٔ چیزی‌ست که در ذهن آنها می‌گذرد.”

    1. با درود.تشکر از نظر شما بهنام عزیز

  15. خدمات بیزینس کوچینگ به چه صورت هست؟
    برای شرکتم که توی زمینه پوشاک هست بیزینس کوچینگ چقدر تاثیر میتونه داشته باشه؟

  16. سلام خیلی عالی بود . دارم سعی میکنم یادش بگیرم و اجراش کنم

  17. سلام وقتتون به خیر
    تشکر از مطلب عالی تون

  18. سلام مرسی بابت مطالب فوق العاده از بیزینستون

    1. با سلام الان یک نفر در اینستا بنام مهدی فروزنده ادعا دادرد بیانگذار بیزنس کوچینگ در ایران است آیا ادعاد ایشان را تایید میکنید

      1. سلام خدمت شما ببینید بیزینس کوچینگ در ایران به تازگی کار میشه و ابدا اینطورنیست که شخصی بتواند ادعای این چنینی داشته باشد ولی در نهایت این شما هستید که تصمیم میگیرید با چه کسی کار کنید کسی که تجربه کار با بزرگترین سازمان های دولتی ایران رو داشته یا افرادی که صرفا با تبلیغات در اینستاگرام چنین ادعاهایی دارند.

      2. خیلی از افراد این ادعارو میکنن شما بعنوان مخاطب باید بتوانید تفاوت تبلیغات گسترده و شلوغ کاری رو با آموزش آکادمیک تشخیص بدید!

  19. برام جالب نبود اهداف و استراتژی و … که تو همه مدلها هست و این حرف و همه میزنند نقاط ضعف و قوتی هم که تو همه استانداردهای بین المللی برای پیاده سازی الزامه فک نکنک چیز خاص یا جدیدی باشه فقط ی اسم جدیده با محتویات تکراری که فقط رو کاغذ جواب میده نه در عمل…

    1. نظر شما محترمه اما شاید برای مقایسه کوچینگ کسب و کار با دیگر روشها بسنده کردن به یک مقاله و امثالهم کافی نباشه و بهتره از کسانی که تجربه همکاری با یک بیزینس کوچ تو سازمنشون رو داشتند جویا بشید.

    2. نظر شما محترمه ولی بیزینس کوچینگ در سازمان ها با دیتای سازمانی سروکار دارد و امار و ارقام حاکی از تاثیر بسیار زیاد پیاده سازی اصول کوچینگ در کسب و کار است.

  20. مقاله مفیدی بود خیلی کامل به بیزینس کوچینگ پرداختید فقط یه سوال داشتم پروسه یادگیری مهارت های کوچینگ و به خصوص بیزینس کوچینگ برای کسی که پیش زمینه نداره چقدر زمان میبره و ایا دوره غیرحضوری یا پکیجی در حال حاضر دارید که بتونیم این مهارت هارو یاد بگیریم و تمرین کنیم؟

  21. مقاله کاملی بود سپاس. من تجربه همکاری با مشاور کسب و کار رو داشتم ولی مدتیه علاقمند به کار با یک بیزینس کوچ شدم و امیدوارم بتونم تجربه خوبی داشته باشم.

  22. مطلب کاملی بود خیلی خوب کوچینگ رو بیان کرده بود طوری که علاقمند شدم چندتا کتاب در این زمینه بگیرم…ممنون از سایت خوبتون

    1. خیلی خوشحالیم که برایتان مفید بوده شما میتونید خلاصه کتاب های کوچینگ رو هم رایگان از سایت ما دانلود کنید.
      https://alimeschi.com/free-ebooks/

  23. دوره ای برای آموزش بیزینس کوچینگ به مدیران هم دارید که این تکنیک هارو آموزش ببینیم و خودمون پیاده کنیم؟

    1. دوره بیزینس کوچینگ تخصصی ما به دلیل شیوع کرونا برا مدتی عقب افتاد اما بزودی دوره تخصصی بیزینس کوچینگ کاربردی آغاز خواهد شد. توصیه میکنم برا اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان به این لینک سر بزنید.
      https://alimeschi.com/business-coaching-course

  24. سلام من میخواستم درباره اموزش کوچینگ فردی و همینطور کسب و کار مشاوره بگیرم. ممنونم

    1. جهت دریافت مشاوره با همکاران ما در بخش فروش تماس بگیرید.
      02166968003-4

  25. ما یک شرکت تجهیرات پزشکی داریم که با توضیحات مقاله و پیش زمینه ای که از بیزینس کوچینگ داشتم تمایل دارم با یک کوچ حرفه ای کار رو پیش ببریم ممنون میشم از خدمات شما بیشتر بدونم

    1. با همکاران ما تماس بگیرید برای جلسه اول وقت بگیرید البته فکر میکنم با وجود کرونا امکان جلسه حضوری نباشه ولی با شما هماهنگ میکنن
      02166968003-4

  26. سلام، میخواستم بدونم خدمات بیزینس کوچینگ چطور انجام میشه ینی پیش نیاز داره یا همه میتونن؟ مدت همکاری و هزینش به چه صورته؟

    1. برای خدمات بیزینس کوچینگ باید مشاوره اولیه انجام بشه. وضعیت فعلی کسب و کارتون مشخص میشه..بعد در مورد اهداف اصلیتون، نوع همکاری و مدت زمانش صحبت میشه و البته هزینش

  27. من به شخصه در حال یادگیری مهارت های بیزینس کوچینگ و اجرا کردنش تو مجموعه خودمون هستم..خیلی بهتون کمک میکنه حتم یاد بگرد اگرم امکانش رو ندارید از یک بیزنس کوچ حرفه ای استفاده کنید

    1. درود بر شما اگر قصد داشتید کمی حرفه ای تر بیزینس کوچینگ رو دنبال کنید توصیه میکنم برای دوره بیزینس کوچینگ ما مشاوره رایگان بگیرید..

دیدگاهتان را بنویسید

سپاس از نظرتان، پس از تایید منتشر میشود.

سپاس از نظرتان، پس از تایید منتشر میشود.